Michelisz Norbert

  • Innerslide 1
  • Innerslide 2
  • Innerslide 3
Seiko OMV Simple Pay OTP Hyundai Motorsport

Részvételi- és Játékszabályzat.

bővebben »

Boriszov Dániel az egyik legnehezebb, legintenzívebb és egyben a legszebb évén van túl. Michelisz Norbert versenymérnökeként bajnoki címet ünnepelt a TCR World Tourban, és közben édesapa is lett.

bővebben »

Michelisz Norbert valóra váltja gyerekkori álmát, raliversenyzőként debütál. Miközben a Hyundai Motorsport Customer Racing pilótájaként vezeti a négy kontinensen átívelő túraautó-bajnokság, a TCR World Tour idei szezonját, az ottani őszi szünetet kihasználva, az OMV Hungária Kft. támogatásával Michelisz rajthoz áll egy Hyundai i20 N Rally2-es autóval a rali Európa-bajnokság (FIA ERC) hazai fordulójában, amelyet Nyíregyháza központtal a Zempléni-hegységben és környékén rendeznek meg október 6–8. között.

bővebben »

Sose voltam ilyen hosszú ideig ennyire messze az otthontól. Három hét Ausztráliában és Makaóban óriási kaland, különösen, ha közben az álmaiért küzd az ember. Mert bajnoknak lenni nekem másodjára is álomkategória volt. Még mindig itt él bennem az a srác, aki tényleg azt gondolta, hogy bármennyire is vágyik rá, sose lesz belőle autóversenyző. Tinédzserként már felfogtam, hogy ezzel elkéstem. Aztán az élet mégis megajándékozott az eséllyel – 21 évesen vezettem életemben először versenyautót. Hihetetlen, hogy lassan már húsz éve ennek, és ilyen sok ideje az álmaimat élhetem.

bővebben »

Biztatóan indult, de nem végződött jól Michelisz Norbert vasárnapja Pau-ban. Az ETCR döntőjében a boxutcából rajtolt a mezőny után, a WTCR-ben pedig a pole pozícióból indulva összeütközött Tassi Attilával a fordított rajtrácsos futamon.

bővebben »